Onze spandoeken worden zoals de huidige trend aangeeft, doorgaans geprint. Maar u kan ook nog altijd kiezen om deze te laten schilderen. Een tweede optie is om uw spandoek te laten voorzien van onze dekzeilenvernis die hem praktisch onverslijtbaar maakt.
Frontlit (550gr/m²) en mesh, geperforeerde doek die winddoorlatend is, zijn veel gebruikte media.
De buitenranden worden gezoomd en standaard voorzien van ringen. In plaats daarvan kan u kiezen voor een peesafwerking of een open zoom op maat voor het inschuiven van een buis.

Al onze spandoeken zijn maatwerk waardoor we aan alle wensen van de klant kunnen voldoen.

meer voorbeelden

Frames

Er zijn verschillende methodes om spandoeken omhoog te hangen. Het buizenframe is de meest gekende. Er bestaan echter ook bevestigingsprofielen waarbij het frame verborgen zit achter de spandoek.
Buizenframe
De kader is samengesteld uit stevige metalen buizen verbonden met verschillende verbindingselementen. De buizen zijn thermisch verzinkt of in aluminium, de verbindingen zijn thermisch verzinkt. Door middel van muursteunen wordt deze gemonteerd op de gevel van het betreffende gebouw. De banner wordt binnen het kader opgespannen met elastieken zodat hij mooi strak blijft. Ook losstaande, in de grond bevestigde oplossingen zijn mogelijk.

Alumiumprofielen
Een pees vastgelast aan de spandoek kan in een alumiumprofiel geschoven worden. Een verdere ontwikkeling van dit systeem zijn de profielen waarin de spandoek wordt vastgeklopt met een mooi strak resultaat als gevolg zonder dat een frame zichtbaar is.


Gevelbanners

Haakse gevelbanieren

Onze stevige banierhouders zijn vervaardigd uit inox met driehoekige versterkingen en extra spankabels zodat ze mooi recht blijven hangen. Elke beugel is voorzien van een opspansysteem om de spandoek mooi strak te houden. De standaard spandoekbreedtes zijn 60 en 80 cm, andere breedtes op aanvraag.
Te krijgen met of zonder verlichting.

Vlakke gevelbanieren

Vlakke baniersets zijn te verkrijgen in doekbreedtes van 50 tot 150 cm.