Bij Chantum kan u terecht voor full colourpints op zeil- en textieldoek, borden en kleeffolie.
We kunnen deze aanbieden voor tal van doeleinden van groot tot klein formaat.
Spandoeken kan u laten afwerken met of zonder vernis. De gebruikte vernis op onze spandoeken is dezelfde als deze voor onze transportzeilen.

De Chantum full colour dekzeilen behouden jarenlang hun mooie uitstraling dankzij onze vernis. We gebruiken een unieke coating die weerstand biedt tegen vuil en weersomstandigheden. Met andere coatingsystemen wordt deze lange levensduur, bij normaal onderhoud,  niet gehaald. Onze lak hecht zich samen met de inkten in het pvc-zeil en vormt na droging een eenheid die zware belasting kan weerstaan. Vuil hecht nauwelijks aan deze lak waardoor reinigen sneller en effectiever gaat. Een briljante kleurintensiteit en hoge uv-bestendigheid zijn nog twee belangrijke voordelen van onze methode.
Met de huidige hoge markteisen is het belangrijk dat uw boodschap zo lang mogelijk fris, kleurrijk en netjes tot bij uw klant komt.
De hierboven vermelde voordelen creĆ«ren bij onze klanten de vraag om zeilen die we anders kunnen schilderen, te printen zodat ze ook kunnen genieten van deze voortreffelijke kwaliteit. Daarbij komt dan nog de vrijheid om achtergrondkleuren te kiezen die bij standaardzeilen niet beschikbaar zijn. Zo ontstaat een veel grotere vrijheid in het ontwerpen van de zeilen of om kleuren te combineren met de kleuren van de cabine.
Bezoek onze gespecialiseerde website: www.chantumsolidskin.be

Voorbeelden vindt u in onze portfolio bij verschillende onderwerpen.