Dekzeilen:

Chantum is de merknaam van dekzeilenfabrikant Chanterie waaronder alle dekzeilen voorzien van publiciteit verkocht worden. Wil je meer informatie over onze hoogkwalitatieve dekzeilen voor vrachtwagens maar ook voor kleinere aanhangwagens en andere gespecialiseerde zeiltoepassingen zoals allerlei hoezen of gordijnen op maat, dan kan je best een kijkje nemen op www.chanterie.be.

Bij Chantum kan u door onze jarenlange ervaring terecht voor heel wat zaken:

  • volledig nieuw ontwerp, beelmateriaal, logo's
  • verwerking en/of aanpassing van uw bestaand ontwerp
  • vlotte samenwerking met ontwerpbureau's
  • samenwerking bij de organisatie van een volledige rebranding
  • schilderen of printen van dekzeilen
  • informatie, advies,...
  • retroreflecterende strips voor op zeilen, cabines en achterdeuren
  • met kleeffilm verzorgen we de reclamevormgeving op uw cabine en achterdeuren zodat u
    daarvoor niet nog eens een andere firma moet aanspreken.

Full Colour Prints:

De Chantum full colour dekzeilen behouden jarenlang hun mooie uitstraling dankzij onze vernis. We gebruiken een unieke coating die weerstand biedt tegen vuil en weersomstandigheden. Met andere coatingsystemen wordt deze lange levensduur, bij normaal onderhoud,  niet gehaald. Onze lak hecht zich samen met de inkten in het pvc-zeil en vormt na droging een eenheid die zware belasting kan weerstaan. Vuil hecht nauwelijks aan deze lak waardoor reinigen sneller en effectiever gaat. Een briljante kleurintensiteit en hoge uv-bestendigheid zijn nog twee belangrijke voordelen van onze methode.
Met de huidige hoge markteisen is het belangrijk dat uw boodschap zo lang mogelijk fris, kleurrijk en netjes tot bij uw klant komt.
De hierboven vermelde voordelen creĆ«ren bij onze klanten de vraag om zeilen die we anders kunnen schilderen, te printen zodat ze ook kunnen genieten van deze voortreffelijke kwaliteit. Daarbij komt dan nog de vrijheid om achtergrondkleuren te kiezen die bij standaardzeilen niet beschikbaar zijn. Zo ontstaat een veel grotere vrijheid in het ontwerpen van de zeilen of om kleuren te combineren met de kleuren van de cabine.
Bezoek onze gespecialiseerde website: www.chantumsolidskin.be

meer voorbeelden

Geverfde zeilen:
Reeds 30 jaar worden bij Chanterie dekzeilen voorzien van geverfde reclame. Ondanks de concurrentie van de geprinte zeilen is deze oplossing met zijn interessante prijs/kwaliteitsverhouding nog altijd populair voor de standaard publiciteitsboodschappen. Wij gebruiken daarvoor de meest geschikte verven waarmee we een zeer ruim kleurengamma kunnen bereiken.
Wij schilderen zonder probleem uw zeilen gemaakt door derden. Enkel even binnenbrengen en wij klaren de klus in een minimum van tijd.

meer voorbeelden